Preji si, abys prisel v sobotu ke mne! Vzkбzala mi Misule do poљty na Mamediнch a mnм se rozbuљilo rychleji srdce. Bylo mi jasnй, co asi tak po mnм mщћe chtнt, kdyћ mi Twistr vyprбvмl svoje zбћitky, bмhal mi mrбz po zбdech. On toho vydrћн daleko vнc, neћ jб, asi mбm citlivмjљн nervy nebo co. Byl jsem zvмdavэ a touћil jsem Misuli poznat, pшesto jsem se rozhodl, ћe za nн nepщjdu. Ne, ћe bych se bбl, ale... "V sobotu nemщћu, rodinnй povinnosti," odmajloval jsem. Jen co jsem odmбиknul ENTER, chvнli jsem zalitoval, ale hned mм to pшeљlo. "Me to nezajima!" vztekala se totiћ tйmмш okamћitм Misule do mй schrбnky. "Koukej si to nejak zaridit, kdyz si to preju!" "Twistr uћ ti nestaин?" rэpl jsem si. "Jб bych ti stejnм nebyl nic platnэ." "Nemuze," vysvмtlovala Misule. "Ale stejne na nej nemam naladu," dodala vzбpмtн. Neodpovмdмl jsem a chystal jsem se pomalu vypnout poинtaи, kdyћ se znovu rozblikal иervenм odkaz "poљta". "Budu sama doma a bude mi smutno," zkouљela to Misule trochu jinak. "Udмlб mi moc dobшe, kdyћ pшijdeљ," hrбla to rafinovanм na moji slabou strunu. Jakmile totiћ vidнm, ћe nмco dмlб ћenм dobшe, mщћu se pшetrhnout, a Misule to dobшe vмdмla. "Dobrб," rezignoval jsem. To bude zase doma kecщ... Kdyћ byla иernб modelka vyzvбna, aby si v kabince odloћila, zeptala se vмcnм: "Mбm se vrбtit uћ pшipravenб, nebo to chcete fotit postupnм?" Fotograf i s asistentkou se tбzavм podнvali. "No, jб mбm velice vypмstovanй љpiиky тader. Tak jsem si myslela, ћe by to bylo pro erotickй prбdlo zajнmavй, proto jsem se pшihlбsila. Ale kdyћ nмkdy dмlбm modelku, tak fotografovй nмkdy chtмjн, abych s nimi pшiљla s co nejmenљнmi a pak teprve je postupnм chtмjн vidмt stбle vмtљн..."Podнvali se jн pozornмji na mohutnou hruп. Pod lбtkou se rэsovaly nejen ъctyhodnй oblouky тader, ale byly vэraznм vytvarovбny i bradavky. Zkuљenб modelka pшed nбstupem nikdy nemб na tмle nic, co by zanechбvalo stopy. Tady zjevnм zkuљenosti s fotografovбnнm aktщ mмla. "Urиitм s malэmi," rozhodla asistentka dшнve, neћ fotograf staиil otevшнt ъsta. Vzбpмtн pochopil a mмl se co pшekonбvat, aby se tomu prщhlednйmu manйvru nezaиal hlasitм smбt. Hlavnм si nedovedl pшedstavit, co jsou pro tuto modelku malй bradavky, kdyћ se jн tak vэraznм rэsovaly jeљtм dшнve, neћ vщbec vstoupila do kabinky. Cнtila jeho ruce na celйm tмle, horkэ dech z jeho ъst a takй hroznэ strach. Ale i pшes ten strach zjistila, ћe jeho ruce jsou jemnй a zkuљenй, jeho tмlo vonн potem smнљenэm s koшenмnэm parfйmem a ћe nenн vщbec nepшнjemnй leћet pod nнm. "Teп Ti zavбћu oиi, ale nemusнљ se bбt budeљ-li dмlat co Ti шeknu, nic se Ti nestane," poљeptal ji neznбmэ. Pшikэvla, nic jinйho se stejnм nedalo dмlat. Na chvнli ji pustil, nedovedla si vysvмtlit, proи se ani nehnula a trpмlivм иekala aћ ji zavбћe oиi jemnou pбskou. Pomohl ji vstбt, otoиil ji k sobм obliиejem, pшitiskl na sebe a vychutnбval jak stuhla pшekvapenнm, kdyћ ucнtila jeho vzruљenй muћstvн. Bylo to nмco ъћasnйho velkйho tvrdйho teplйho co se jн pшitisklo na bшнљko, nмco takovйho jeљtм nikdy necнtila. Neodolala, prsty se jemnм dotkla napjatй kщћiиky toho boћskйho vэtvoru a teп byl pшekvapenэ zase jejн nezvanэ host; najednou ho pevnм stiskla u koшene a neћ se nadбl kleиela mu u nohou lнbala, sбla a kouшila dбrek, kterэ jн tak neziљtnм nabнdl. Cнtil aћ v mozku jejн rty pevnм stisknutй na hlaviиce penisu a tlak, kterэm ho vtбhla dovnitш ъst. Mнrnм drsnэ jazэиek mrљtnм objнћdмl uћ tak nabмhlэ ъd, aћ mмl dojem, ћe musн kaћdou chvнli bouchnout. Hrбla si s nнm na schovбvanou. Pohybovala s nнm sem a tam jakoby byl ponoшen do vagнny. Takovэ koncert rtщ, prstщ, jazyku a nehtщ uћ dlouho nezaћil. Pшesnм vystihla chvнli neћ vystшнkl a pшitiskla si hoшнcн ъd na patro, jinak by ji to mnoћstvн spermatu zalklo. Potichu kтuиel rozkoљн, i kdyћ ho nevidмla, tuљila, jak krбsnй to pro nмho bylo. Pomalu vstala, neznбmэ ji pшitiskl k sobм a vбљnivм ji polнbil. Chtмl ji oplatit extбzi, nмћnм ji poloћil na pohovku a zaиal ji pomalu lнzat a sбt bradavky aћ ztvrdly jako kбmen. Nikdy ji nikdo nedokбzal vzruљit pouhэm sбnнm bradavek. Nмkdy mмla dojem, ћe pшehбnмjн vљechny co vyprбvн o orgasmu, kterэ zaиal prбvм tнmto pro ni zbyteиnэm gestem, ale teп pochopila co tнm chtмly шнci - bylo to nмco neskuteиnйho, ale co bylo dneљnн veиer skuteиnй? Kdyћ cнtil jak se zaинnб vzpнnat proti jeho ъstщm, pшeљel pomalэmi polibky na bшнљko, pшiblнћil se ke klнnu a ponoшil ъsta do koћнљku, kterэ ho zakrэval. Vonмla mэdlem, ћenskostн a touhou. Jemnм ji sбl poљtмvбиek, kterэ se bмhem chvilky zvмtљil z fazolky na poшбdnэ lusk. Jazykem jezdil po celй љkvншe od poљtмvбиku aћ po шiќku a jejн reakce mu znovu zvedla muћstvн do pozoru. Stйnala rozkoљн, vzpнnala se a chvнlemi mu tiskla hlavu nohama tak, ћe pшestбval slyљet. Pak se vzepjala naposledy a vlny orgasmu jн bмћely celэm tмlem. Nemusela vidмt (pшi milovбnн mмla stejnм radмji zavшenй oиi), aby vмdмla, ћe ten muћ na jejнm tмle je zatracenм dobrэ v posteli a v umмnн sexu vщbec. Uћ ji nezajнmalo jak asi vypadб a kdo to vщbec je, teп ho uћ jenom chtмla mнt v sobм, cнtit se plnб jeho ъdem a pocнtit znovu ten boћskэ orgasmus. S manћelem mнvala takй orgasmus a krбsnм se spolu dokбzali pomilovat, ale poslednн dobou tu byl ten pocit, ћe on stбrne zatнmco ona je v nejlepљнch letech. Nevмdмla, kde se tady vzal ten andмl s иertem v tмle a nehodlala po tom pбtrat. Stejnм by na to nemмla moc иasu. Jejн milenec se pшevrбtil na zбda a tнm nad nнm zнskala ћenskou moc. Tuhle polohu milovala pro lehkй dosaћenн orgasmu a nбhle jн bylo jedno, ћe jejн postava nenн zrovna vэstavnн. Hlavnм jemu to bylo jedno. bochov
Jako nбs, jo?
[url=http://giromatbe.cholerik.cz/dГvka-z-konice.htm]dГvka z konice[/url] japonska seznamka